Åpen Barnehage

Første dag etter sommerferien blir 23.08 kl 10-13! Se nærmere info på hjemmesiden: informasjon rundt åpen barnehage

Baltazar Åpen barnehage er et gratis tilbud for barn før skolealder som ikke har barnehageplass, eller ikke går full tid i barnehagen. Barnet må komme sammen med en voksen. Barnehagen er åpen hver mandag og onsdag fra kl.10 til 13 (følger skolens ferier) og har et eget lokale i 1. etasje i arbeidskirken til Tangen kirke, Kirkebakken 1. Vi har barn fra 0 – 6 år og er et godt sosialt tilbud for både barn og voksne. Du mister ikke kontantstøtte om du velger å komme i åpen barnehage.

Husk påmelding via Facebook gruppa vår: Baltazar Barnehage avd åpen barnehage.  Påmelding legges ut ca kl 12 hver søndag for påfølgende uke. Vi kan ikke holde av plasser, det er førstemann til mølla. Vi følger Drammen kommune sine corona tiltak for private sammenkomster,  dvs grensen er nå på maks 10

Hjertelig velkommen!

Informasjon angående skolerute

Høstferie 04.10-10.10(Uke 40)

Juleferie 20.12 – 05.01

Vinterferie 28.02 – 04.03(uke 9)

Påskeferie 11.04 – 18.04,

Rød dager: 06.06.

Siste åpningsdag onsdag 14.06(sommeravslutning, Tur til Blaafarveverket)

Nyttig informasjon
:: Ta med innesko både til deg og barnet ditt.
:: Kaffe, og te tilbys mot et gebyr
:: 15,- per familie for te/kaffe/kakao
:: Beløpet betales via VIPPS, #134279 når du er der

Vi gjennomfører ulike turer i løpet av året. Dette blir informert om i forkant.

Åpen barnehage på Facebook