Informasjon rundt åpen barnehage

VI ÅPNER IGJEN☀??
Første dag etter sommerferien blir 23.08 kl 10-13!
Rådene for smittevern og reglene må fortsatt følges men nå er det åpnet for at vi kan være 20 samlet i private arrangement som medisinfaglig virksomhet i kommunen kategoriserer oss som. 20 personer er også barn, men de som ikke teller med i de 20 er de som går som beskyttet(fullvaksinerte, de som har korona og de med første dose for over 3 uker siden). Dvs at vi i utgangspunktet kan være flere enn 20, da jeg regner med at flere av dere er vaksinert nå, men vi må fortsatt kunne holde 1 meters avstand.
DERFOR er maks antall i åpen barnehage nå 20 stykker for at vi skal kunne holde den nødvendige meteren.
Det vil være påmelding og jeg åpner for muligheten til å melde seg på begge dager om vi ser at alle som ønsker å bruke plassene får mulighet til dette. påmelding for 23. og 25. legges ut i fredagen før påfølgende uke.
Ellers må vi følge de smitterådene som er:
- Ingen syke skal møte
- Holde avstand til andre
- Sprite hender når dere kommer

Gleder meg til å se igjen de som var der før sommeren og dere som er nye <3