Hverdagen i Baltazar

19.08.21

Fokus på bærekraftig utvikling med 1-2 åringer. Gjenbruk av emballasje i formingsaktiviteter.
«Barna skal støttes i å være aktive og skape egne kunstneriske og kulturelle uttrykk»
«Barna skal gjøre erfaringer med å gi omsorg og ta vare på omgivelsene og naturen»

19.08.21

Ute ved det lille røde huset blir det laget deilige supper som vi voksne får servert. Barna samarbeider om å lage, finne og servere mat. Midt i leken tar gjerne barna en huskepause før de fortsetter å leke med vennene sine.
«Leken skal være en arena for barnas utvikling og læring, og for sosial og språklig samhandling. Barnehagen skal bidra til at alle barn kan oppleve glede, humor, spenning og engasjement gjennom lek - alene og sammen med andre» rammeplanen 17.
Kan være et bilde av utendørs

16.08.21
?Gratulerer med dagen Sør Korea ?Søndag 15. august hadde Sør Korea nasjonaldag. Vi i Baltazar barnehage markerte dette i går med felles samlingsstund, nasjonalsang, fargelegge flagg og is. Barna viser stor glede og stolthet ovenfor landet hvor familien kommer fra og de andre barna liker å høre sanger og se bilder fra de ulike landene.
«Barnehagen skal vise hvordan alle kan lære av hverandre og fremme barnas nysgjerrighet og undring over likheter og forskjeller» rammeplanen 2017.
Kan være et bilde av tekst som sier 'OFFISIELT NAVN Daehan minguk 대한민국 大韓民國 NORSK NAVN Republikken Korea STATSFORM Republikk Asia HOVEDSTAD Seoul INNBYGGERTALL50 423 955 LANDAREAL 97 466 km2 TOTALAREAL 100 266 km² INNBYGGERE PER KM2 517,35 OFFISIELT/OFFISIELLE SPRAK Koreansk RELIGION Buddhisme, protestantisk og katolsk kristendom NASJONALDAG 15. august STATSOVERHODE Moon Jae-in STATSMINISTER Chung Sye-kyun MYNT Won VALUTAKODE KRW MAL OG VEKT Det metriske system NSSJONALSANG Aegukga Republikken Korea 15.08. Nasjonaldag KINA HORD- KOREA Hovedstad: Ho:Se Seoul 대한민국 Riksväpen KOREA'